Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chok: Arsenal opgiver Beckham

Af Redaktionen
24.02.2015 Kl. 03:12
For en gangs skyld er der skidt nyt for familien Beckham. Ifølge Daily Mail, så har Arsenal ikke valgt at give 15-årige Brooklyn et stipendium for de kommende sæsoner.   

Den ældste søn af David Beckham, Brooklyn, har ellers imponeret på Arsenals Hale End Akademi siden han tilsluttede sig The Gunners i efteråret. 

Senest har Beckham endda været kaldt op fra sin normale position i U16 truppen til U18-truppen, hvorfor de fleste troede, at han også ville være blandt de syv spillere, der i går aftes fik afvide, at de ville få forlænget opholdet i Arsenals talentafdeling med yderligere to år.

Top 6: Flest assists de sidste fire sæsoner

Daily Mail skriver dog nu, at det overraskende ikke skete for Brooklyn Beckham, der derfor må finde en ny klub efter denne sæson. 

Beskeden fra Arsenal skulle være, at Brooklyn har et stort talent og sagtens kan blive professionel, men at det nok ikke bliver hos The Gunners i første omgang. Det faktum, at han kom ind på holdet så sent som i efteråret, imens mange af de andre har spillet sammen i årevis, kan også have været en væsentlig faktor. 

Cruz og Romeo Beckham, David og Victorias andre sønner spiller også i Arsenal. 10-årige Cruz siges at være det største talent i flokken. 

Brooklyn Beckham har blandt mange andre klubber været til prøvetræning hos QPR, Fulham og Chelsea inden skiftet til Arsenal, derfor kan det meget vel være en af disse profilerede London-klubber, som nu skal forsøge at forløse potentialet hos den unge spiller. 

Hvem er i form? Premier League-stillingen efter nytår

Annonce