Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kilde til engelsk medie: Pogba vender aldrig tilbage

Af Redaktionen
27.02.2015 Kl. 02:07
Juventus-stjernen Paul Pogba er ønsket i de fleste af Europas storklubber, men tror man det seneste nye, så skal Manchester United ikke forsøge at hente ham.   

United-bossen Luis Van Gaal har indrømmet, at han er desperat efter at få en midtbanespiller af høj klasse til Old Trafford. I rygtebørsen har Paul Pogba da også været flittigt nævnt i forbindelse med United, faktisk, så har flere medier ment, at det faktum at han forlod Manchester United i 2012 kunne være en fordel for de Røde Djævle, hvis franskmanden skal til Premier League. 

Tror man den engelske avis Daily Stars kilder, så sker det dog ikke. En kilde tæt på den 21-årge stjernespiller sagde således til mediet torsdag. 

– Han (Pogba) er klar over Uniteds interesse, men han har ikke i sinde at vende tilbage dertil.

– Han er glad i Juventus, men hvis han beslutter at forlade dem, så har han både større – og bedre muligheder end Manchester United. Han kommer ikke til at spille for dem igen, citeres kilden.

Skal man tro kilden, så skal United altså se sig om efter andre muligheder til sommer. Et bud kunne være den 22-årige angolansk-fødte midtbanespiller William Carvalho, der lige nu er holdkammerat med lejesvenden Luis Nani i Sporting Lissabon. 

Læs også: Nani: United vil være en god chance for Carvalho

FÅ MERE MANCHESTER UNITED-NYT HER!

AFSLØRING

PRÆSIDENT: NEYMAR VAR EN TAXATUR FRA CHELSEA-SKIFTE

 

Annonce