Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Brasiliansk tekniker: Chelsea gik efter mig

Af Redaktionen
28.02.2015 Kl. 20:36
Der var en del virak omkring det i januars transfervindue, men nu bekræfter Shakhtar Donetsk-stjernen Douglas Costa selv, at Chelsea villa have ham.  

Ikke desto mindre, så skiftede Costa ikke. Chelsea og Shakhtar Donetsk kunne ikke blive enige om prisen på spilleren, et problem, der til sidst strak sig så langt, at Chelsea kiggede på andre muligheder og endte med at hente Juan Cuadrado i italienske Fiorentina. 

Costa var dog også en prioritet for Chelsea og nu fortæller brasilianeren, at Mourinho og London-klubben havde kontakt til ham.

– Jeg havde meget kontakt med Chelsea, ja. Chancen for at arbejde med en manager som Mourinho, motiverer selvfølgelig en spiller, siger Costa ifølge The Express og uddyber:

– Jeg er meget taknemmelig for den venlighed, han viste mig. Han er en klog træner, der har vundet titler overalt, fortæller Costa, der med denne charmeoffensiv muligvis endnu ikke har opgivet et Premier League-skifte.

24-årige Douglas Costa scorede så sent som i dag hos Shakthtar, der i disse dage har hjemmebane langt fra krigsprægede Donetsk, i Kiev. Costa gjorde det til 2-0 i kampen, som mestrene vandt med 3-0 over Vorskla. 

Se den opdaterede stilling i Premier League efter lørdagens kampe her!

Annonce