Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dommerskandale i Manchester - Viser den forkerte ud

Af Redaktionen
28.02.2015 Kl. 16:40
En dommerskandale af de større udspillede sig her til eftermiddag på Old Trafford under kampen imellem Manchester United og Sunderland.   

Situationen skete gidt midtvejs i anden halvleg, da Radamel Falcao efter gode berøringer blev nedlagt af John O'Shea i feltet. Ireren hev klart El Tigre ned og derfor var det helt korrekt af kampens dommer Roger East, at han fløjtede for straffesparket. 

Imens hele stadion ventede på, at O'Shea ville blive udvist, for hvad der helt sikkert var en oplagt scoringsmulighed, skete der dog noget helt andet. East vendte sig imod Wes Brown og smed i stedet O'Sheas forsvarsmakker ud for forseelsen. 

Grinende forsøgte Ex United-spilleren Brown at forklare kampens dommer, at det ikke var ham, der havde begået straffesparket – dette samme gjorde O'Shea i øvrigt selv. East konfererede med sin linjedommere over flere omgange, men endte til slut med at holde fast i beslutningen om, at vise Wes Brown ud. 

Wayne Rooney eksekverede straffesparket stensikkert og bragte Manchester United foran. 

– Mon ikke, at Sunderland kan undgå karantæne til Wes Brown i denne sag? Ikke imponerende af dommerteamet, under alle omstændigheder. 

Husk, at vi er klar med referater og reaktioner fra eftermiddagens kampe i Premier League inden længe!

Ikke imponerende af dommeren Roger East her til eftermiddag..

Annonce