Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert er skuffet over Burnley

Af Redaktionen
28.02.2015 Kl. 18:37
Southampton-legenden Matt Le Tissier, der nu er ekspert på engelsk fjernsyn, var ikke imponeret over Burnley i dagens kamp.   

Burnley tabte i dga med 1-0 til Swansea hjemme på Turf Moor i en kamp, hvor holdet ellers meget gerne skulle have haft point og også havde chancerne til det. Lukasz Fabianski havde dog en god dag imellem stængerne hos Swansea, men spørger man Le Tissier, så bærer Burnley selv meget af skylden. 

– Burnley skabte ikke ret mange chancer af et hjemmehold at være. Synes synes jeg ærlig talt ikke, siger Le Tissier live på Sky Sports og uddyber: 

– Barnes havde et par chancer, som han skulle have gjort det bedre på, men Fabianski gjorde det godt og afværgede dem. Det var chancer, men de var fra svært vinkler. Burnley var det bedste hold i 25 minutter, men de mangler noget kant – det skal være mere farlige.

– En spiller som Danny Ings var heller ikke meget med i dag. Han arbejdede hårdt, men blev aldrig rigtig bragt i farlige situationer og det er ikke godt nok, forklarer Le Tissier.

Burnley er med dagens nederlag til Swansea stadigvæk lige under stregen i Premier League.

Se den opdaterede stilling i Premier League efter lørdagens kampe her!

Annonce