Kyniske Palace lammer West Ham

Af Gustav Tornby
28.02.2015 Kl. 14:38
Crystal Palace scorede tre mål på dødbolde, og rykkede med 1-3 sejren over West Ham et stykke væk fra nedrykningszonen i Londonderbyet på Upton Park.

Kampen startede meget roligt, men det var West Ham, der havde bolden mest.

En fysisk hårdt spillet 1. halvleg afsluttede med et mål til gæsterne, da Glen Murray fik bolden bag Adrian og gjorde pausestillingen til 0-1.

Efter pausen steg tempoet – og efter 51 minutter gjorde Scott Dann det til 0-2 efter et godt sparket hjørnespark.

Crystal Palace var ikke færdige. Efter 63 minutter sparket Jason Puncheon et indlæg ind i feltet fra et frispark, og Glenn Murray gør det til 0-3.

Glenn Murray var ikke færdig med at påvirke kampen. Efter 69 minutter modtager han nemlig sit andet gule kort, og Crystal Palace bliver reduceret til 10 mænd.

Dette betød, at West Ham pressede hårdede. Enner Valencia modtager bolden på kanten af feltet, og fra positionen på kanten af feltet sender han et bragende skud ind i venstre side af målet.

Presset på Crystal Palaces felt blev øget, men lige lidt hjalp det. Det holdt hårdt, men Crystal Palace var overlegne på dødbolde, hvorfor de hiver en 1-3 sejr med hjem til Selhurst Park syd for Themsen.

Inden rundens andre kampe rykker  rykker Crystal Palace med sejren op på ligaens 12. plads, 8 point fra nedrykningspladserne. West Ham forbliver på 8. pladsen.