Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Martinez: Vi fik ikke som fortjent

Af Redaktionen
01.03.2015 Kl. 16:55
Evertons problemer voksede sig større i dag, da The Toffees tabte med 2-0 hos Arsenal i London.   

Everton var ellers godt med i store dele af kampen og kæmpe chancer over flere omgange til blandt andre Romelu Lukaku gør, at Martinez og co. vil være bitre over at have tabt. 

Hvad man kan konkludere er, at Arsenal var mere kyniske foran kassen og derfor var det på sin vis fair, at The Gunners vandt. Everton-manager Martinez mener dog ingenlunde, at hans hold burde have tabt kampen og ser det som mangel på momentum, at tingene ikke blæser Evertons vej i øjeblikket. 

– Vi fortjente ikke dette resultat, det er helt sikkert. Jeg synes vi gjorde mange ting rigtigt. Det er skuffende at lukke mål ind på dødbolde, det er det sidste man vil, når man kommer til et sted som Arsenal, siger Martinez, der dog er tilfreds med mange af de ting, han så fra sit hold i dag

– Vi var fantastiske i anden halvleg. Vi skabte mange gode muligheder, skubbede Arsenal tilbage, men fik desværre ikke sent bolden i mål. Det er historien om vores sæson sådan set.

– Vi skal bruge momentum. Hvis man kan få lidt held og vinde to eller tre kampe, så er tingene meget lettere og så kører tingene på skinner, men det går ikke vores vej i øjeblikket. 

Everton er efter denne runde af Premier League på en meget skuffende 14. plads i Premier League. 

evertonftp

Annonce