Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mourinho: Kampens bedste spiller var Christensen

Af
01.03.2015 Kl. 19:03
José Mourinho var naturligvis lykkelig, efter at han i dag kunne se sit Chelsea-hold besejre bysbørnene fra Tottenham med 2-0 på Wembley.   

Chelsea blev årets vindere af Capital One Cuppen. Dette efter en fremragende præstation, der først og fremmest var kontrolleret og kom i hus efter to afrettede scoringer signeret af henholdsvis anfører John Terry og Diego Costa.

Mourinho var glad efter kampen, hvor han noget overraskende stemplede den unge dansker Andreas Christensen som ''Man of The Match''!

– Jeg er virkelig glad. Jeg starter med Tottenham og Mauricio Pochettino, for han er i gang med at bygge et godt hold op. De gav os en god kamp i dag og jeg har ondt af dem nu, siger Mourinho til BBC Sport og uddyber:

– Mine spillere var fantastiske. Vi vidste godt, at de ville være farlige i kontrafasen, men vi spillede som vi skulle med tanke på, at det var en finale. 

– Kampens spiller? Det er Thibaut Courtois og Filipe Luis, der spillede fantastisk imod Liverpool. Kampens spiller var også unge Andreas Christensen, der spillede rigtig godt imod Shrewsbury. Der er flere spillere end John Terry; Vi er et hold og det er jeg stolt af, jeg er stolt af drengene fortæller Mourinho. 

REAKTIONER OG SPECIALS EFTER DAGENS CAPITAL ONE CUP-FINALE I LONDON: 

CESC: VI SKAL IKKE FESTE

SE DE BEDSTE BILLEDER FRA CHELSEAS CUP-TRIUMF

TERRY EFTER SEJR: DET ER STORT

KARAKTERBOG: CAPITAL ONE CUP-FINALEN 2015

CHELSEA KNUSTE ERIKSEN OG SPURS PÅ WEMBLEY

 

XPREMIERX

Annonce