Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Van Gaal: Di Maria mangler stadig tid

Af Benjamin Riis Hass
01.03.2015 Kl. 13:41
På trods af at Angel di Maria nu har spillet i Manchester United i stort set en hel sæson, så mener Louis van Gaal stadig, at han mangler tid til at tilpasse sig det engelske system. 

Angel di Maria har haft en nedgående formkurve på det sidste, hvor kritikken er strøget ned over den argentinske midtbanespiller. Nu maner hans manager, Louis van Gaal, dog endnu engang til besindighed og mener, at di Maria stadig er i en proces, hvor han tilpasser sig den engelske kultur og det hårde spil. 

Argentineren blev skiftet ud i pausen i gårsdagens sejr over Sunderland. 

– Jeg er bossen, og derfor er det også mig, der bestemmer, hvem der skal skiftes ud. Jeg kan ikke benægte det, jeg ser, men Angel (di Maria, red.) skal stadig tilpasse sig ligaen, hvilket kan tage rigtig lang tid, også for mig, siger Louis van Gaal ifølge Tribalfootball.com. 

– Jeg har allerede forklaret, at rytmen i spillet er så høj her i forhold til i andre lande, og derfor er de nye spillere nødt til at have tålmodighed og tage sig tid til at tilpasse sig kulturen, og derfor må vi også hjælpe ham med at få selvtilliden igen. 

– Han er kun et menneske, ligesom du og jeg. Alle kan lave fejl, men han er en top professionel spiller, så han skal nok komme over denne hårde periode, siger manageren til slut. 

Annonce