Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Di Maria var for grim til Real Madrid

Af Redaktionen
02.03.2015 Kl. 11:00
Den tidligere Barcelona-manager, spanske Carles Rexach, er nu ude med temmelig markante udtalelser om grunden til Angel Di Marias Manchester United-skifte. 

Den tidligere træner fortæller i et interview med den katalanske lokalavis Regio 7, at Di Maria ganske enkelt var for grim til at spille i Real Madrid.

Selvom man med det samme tænker, at der måske er tale om argentinerens spillestil eller noget i en fodboldfaglig retning, så hentyder Rexach tilsyneladende til Di Maria udseende, der ikke lever op til Real Madrids 'brand':

– Florentino Perez (Real Madrids præsident), kigger på det samlede marked og vil have et hold af 'Galacticos', der alle kan beundre og betage, citeres han i Regio 7 og uddyber:

– Folk som Vicente Del Bosque og Angel Di Maria er for grimme til Real Madrid. De er forskellige fra eksempelvis James Rodrigues og Toni Kroos. Forstår i hvad jeg mener? Ronaldo er klubbens flagskib. Perez sælger et internationalt brand, der bygger på mere end fodbold, siger Rexach, der blandt andet er kendt for at have haft en vigtig rolle i Lionel Messis skifte til Spanien. 

27-årige Angel Di Maria skiftede denne sommer til Premier League og Manchester United for omkring 600 millioner kroner. Indtil nu er det blevet til 19 kampe og tre ligamål for den lynhurtige offensivspiller.

01. MOURINHO: KAMPENS BEDSTE SPILLER VAR CHRISTENSEN

02. LEAGUE ONE-SPILLER FORNÆRMER GERRARD: KARRIEREN I FARE

03. RYGTE: BALOTELLI PÅ VEJ VÆK FRA EUROPÆISK FODBOLD?

04. KARAKTERBOG: LIVERPOOL – MANCHESTER CITY

En af dagens øvrige Di Maria-historier? 

Medierne har været på nakken af Di Maria efter kampen imod Sunderland i weekenden, men nu kommer Wayne Rooney sin holdkammerat til undsætning.

– Det var bare en af de dage, alle spillere har fra tid til anden, fortæller Rooney til BBC Sport om Di Marias kamp og uddyber:

– Han er en fantastisk spiller. Man mister ikke sit talent over en enkelt nat. Forhåbentligt, så kommer han tilbage på toppen og begynder at levere store præstationer for Manchester United.

– Han skal nok løse det, han er bare inde i en af de perioder, som vi alle er igennem sommetider. Jeg er sikker på, at han bliver en stor spiller for os frem mod afslutningen af sæsonen, fastslår Rooney. 

Rooney blev selv dobbelt målscorer i weekendens kamp, først på straffespark og siden i åbent spil.

Annonce