Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Top 5: Liverpools bedste sydamerikanske signings

Af Jeppe Augustsen
02.03.2015 Kl. 09:29
Liverpool-fangruppen, Empire of the Kop, har set nærmere på de sydamerikanske spillere i klubben de seneste år og fundet frem til de fem bedste signings.

Philippe Coutinho leverede endnu en flot præstation i gårsdagens 2-1-sejr over Manchester City. Han er ifølge fangruppen også en af de fem bedste signings med sydamerikanske rødder – Se top 5-listen samt deres begrundelser her:

Den uruguayanske angriber skrev historie i Liverpool, da han i sommer blev solgt for £75 millioner til Barcelona. Han scorede 31 ligamål sidste sæson – og i alt blev det til 82 mål i 133 kampe. En stor favorit blandt fansene.

Han ankom fra Inter for £8,5 millioner og er kun 22 år. Præstationerne virker lovende og er nu også begyndt at score mål. Potentialet er enormt og kommer nok også til at toppe denne liste på et tidspunkt.

Der var stor tvivl, da han blev hentet til Liverpool, men han satte viste sit værd. Han havde en stor betydning for klubbens andenplads i 2009 og pladsen i Champions League-finalen, inden han tog til Barcelona, hvor han også har haft stor succes.

Den brasilianske midtbanespiller har spillet 268 kampe for The Reds. Han har ikke scoret de sidste fire år, men kæmper hårdt på den centrale midtbane, hvor han går forrest i tacklingerne. Han har haft stor betydning for resultaterne i 3-4-3-systemet. 

Han ankom i 2010 og fik en svær start på Anfield, men begyndte at lyse op senere hen. I sine to og et halvt år scorede han 17 mål i 72 kampe, heriblandt to hattricks mod Birmingham og Fulham. 

Annonce