Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Carragher til Liverpool-angriber: Forlad klubben nu

Af Morten Bruun Jørgensen
03.03.2015 Kl. 19:38
Jamie Carragher har givet det unge Liverpool-talent, Jerome Sinclair, et råd. Han skal forlade Merseyside-klubben på en lejeaftale for få værdifuld førsteholdsfodbold.

Den 18-årige scorede et vidunderligt mål, da Liverpools U21-hold besejrede Chelseas U21-hold i aftes. Men der er rigtig lang vej til førsteholdet, hvor Daniel Sturridge, Mario Balotelli, Rickie Lambert og Fabio Borini står foran ham i køen.

Derfor mener Liverpool-legenden, at den lovende angriber skal udlejes i resten af denne sæson, så han kan samle erfaring og blive klar til at udfordre de store drenge over sommeren.

– En af de andre ungdomsspillere, Sheyi Ojo, er taget til Wigan på en lejeaftale. Det er næste skridt for Jerome. Det er for meget for ham at gå direkte ind i Liverpools førsteholdstrup. Der er angribere nok i øjeblikket, siger Carragher ifølge Soccerlens.

– Han har brug for at blive lejet ud nu, så han kan få kampe i benene og bevise sig selv på seniorfodbold niveau. Forhåbentlig kan han i opstarten til den kommende sæson vise Brendan Rodgers, hvad han kan.

Annonce