Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neville: Kompany er blevet Mr. Panik

Af Redaktionen
03.03.2015 Kl. 09:14
'Det er svært at forestille sig, hvornår Manchester Citys Vincent Kompany spiller sin næste gode kamp', således lyder beskeden fra Sky Sports-eksperten Gary Neville.  

Senest var City-kaptajnen Kompany i problemer efter 11 minutters spil i 2-1 nederlaget til Liverpool, da Phillipe Coutinho snuppede bolden fra ham midt på banen og skabte den chance, der endte med at Jordan Henderson scorede for Liverpool.

Kompany er blevet kritiseret meget for sit spil, både i Premier League og i Champions League på det seneste. Nu møder han også stor kritik fra Gary Neville, der er uforstående overfor Kompanys 'panik'-spil. 

– Vincent Kompany er blevet til Mr. Panik, siger Gary Neville i en analyse på engelsk TV og uddyber:

– Jeg ved ikke, hvad pokker der er sket med ham. Han skal få styr på sit spil. Han tabte jo 50 procent af sine dueller med Coutinho. Han har det svært for tiden. Det er svært for mig at se, hvornår han spiller sin næste gode kamp, fortæller Neville og fastslår: 

– Vi har alle været igennem mindre gode perioder i karrieren. Han er bare normalt en spiller, der er meget dominerende – en leder for det her hold. I øjeblikket, så har han problemer hver eneste gang bolden er i nærheden af ham.

Manchester City og Kompany er i øjeblikket nummer to i Premier League, hvor man med en kamp mindre i baghånden, har hele fem point op til Chelsea med blot 11 runder tilbage af Premier League.

Bekræftet: Både Brown og O'Shea går fri

Tirsdagens transferrygter

Medie: Reid vil afvise Spurs og Arsenal – forlænger med West Ham

Terry: Kan være i gang med min sidste sæson

Annonce