Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pardew brokker sig: Skulle have haft straffe

Af Morten Bruun Jørgensen
03.03.2015 Kl. 22:07
Southampton trak sig sejrrigt ud af opgøret mod Crystal Palace her til aften, da Sadio Mané blev matchvinder med syv minutter tilbage af kampen. Efterfølgende var Alan Pardew bestemt ikke tilfreds med resultatet.

Begge mandskaber havde flere store muligheder for at komme på tavlen inden Mané fulgte op på en ripost. Efterfølgende pressede Crystal Palace på, men Fraser Forster formåede at holde buret rent.

Alan Pardew fortæller her, hvordan han oplevede kampen.

– I første halvleg var Southampton helt klart det bedste hold i en kamp, som de skulle vinde. I anden halvleg var vi det bedste hold, og vi havde to store chancer. Vi skulle også have haft et straffesoark, og det er så skuffende, at vi lod et så dumt mål gå ind, sagde Pardew.

– Vores målmand Julian Speroni er stor nok til at holde sin ene hånd op, men vi skulle have stoppet det langt før. José Fonte er for aggressiv ved Yannick Bolasie, og jeg synes, vi skulle have haft et straffe.

– Præstationen var god. Vi er skuffede over ikke at have fået et point, fordi vi fortjente det. Vi havde ikke meget beskyttelse fra dommeren. 

Annonce