Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

FFP-problemer kan sende Inter-spillere til PL

Af Gustav Tornby
04.03.2015 Kl. 16:09
Topklubberne i Premier League kan forvente en travl sommer, specielt på transfermarkedet i Italien, hvor både Inter og Roma venter på resultater på Financial Fair Play undersøgelser, som kan betyde, at de to italienske klubber skal sælge deres nøglespillere. 

De to Serie A klubber er under FFP's lup og det vil snart blive afgjort, om der bliver åbnet sanktioner mod de to mandskaber. 

I følge den respekterede italienske avis Gazzetta dello Sport, Inter vil blive ramt værst. 

Avisen hævder, at Nerazzurri kan forvente en økonomisk sanktion på £4.3m – £5m, samt en straf, der betyder, at antallet af spillere de må have med i deres trup til europæiske kampe bliver formindsket fra 24 til 21 spillere. 

Foruden dette kan straffen også indebære, at Inter skal øge antallet af de såkaldte home-grown spillere. 

Mauro Icardi har banket mål ind for Inter i denne sæson. Kan han gøre det i Premier League?

Derfor bruger klubben usandsynligvis massere af penge i sommerens transfervindue, som de gjorde i januarvinduet, og i stedet kan de blive nødt til at sælge. 

Foruden købet af Xherdan Shaqiri hentede man også Marcelo Brozovic, Dodô, Rene Krhin, Yann M'Vila, og lejede Arsenals Lukas Podolski. 

FFP-sanktioner kan i hvert fald stoppe rygterne om Mancinis interesse i at hente Yaya Toure til Giuseppe Meazza.

Derudover virker det også sandsynligt, at klubben fra Milano kan være nødsaget til at sælge sin stjerneangriber Mauro Icardi, som har været rygtet væk fra Milano og til blandt andre Manchester United og Chelsea, som begge overvejer bud på £30m for den 22-årige angriber, som har imponeret i Serie A i denne sæson, hvor han har 14 kasser i 24 kampe. 

Evertons jagt på talentet Mateo Kovacic forventes også at blive intensiveret, men de skal duellere både Liverpool og Arsenal hvis de skal hentede midtbanespilleren, som er vurderet til £15 millioner. 

Mateo Kovacic har været en nøglespiller i denne sæson for Inter, hvor han imponerer på den offensive midtbane

Annonce