Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Wenger overrasket over midtbanetalent

Af Søren Nørgaard
04.03.2015 Kl. 07:52
Arsene Wenger indrømmer, at han er lige så overrasket som alle andre over Francis Coquelin betydning for Arsenal. 

Francis Coquelin blev tidligere på sæsonen sendt til Charlton fra Championship på en lejeaftale, og Arsenal-manager Arsene Wenger var egentlig klar til at slippe den 23-årige midtbanespiller. 

Skader til Aaron Ramsey og Jack Wilshere betød imidlertid, at Arsene Wenger hentede Coquelin hjem fra sit lejeophold, og sidenda har den franske midtbanespiller været i aktion 15 gange for The Gunners, hvor han har vist flotte takter. 

De flotte præstationer har samtidig kastet en ny kontrakt af sig, og på trods af et slag på næsen imod Everton i weekend er Coquelin i spil til kampen mod QPR onsdag aften. 

– Francis Coquelin har overrasket os alle sammen med hans præstationer. Jeg mener, at alle spillere skal have en chance, og jeg lukker aldrig døren for nogen, siger Wenger. 

– Coquelin ved, at det er en chance for ham, hvilket man også kan se på banen. Han er en vinder og vil vinde hver kamp. 

Arsene Wenger indrømmer samtidig, at den franske midtbanespiller ikke var en del af hans planer forud for sæsonen, og at Coquelin blev ked af det, da Wenger kaldte ham tilbage fra lejeopholdet i Charlton:

– Coquelin var ikke en del af mine planer, da sæsonen startede, men tingene kan hurtigt ændre sig. Han blev faktisk ked af det, da jeg kaldte ham tilbage, fordi han troede, at han skulle tilbage og være backup, slutter den franske manager. 

Annonce