LVG: De Gea er utrolig

Af Søren Nørgaard
05.03.2015 Kl. 09:30
Luis Van Gaal mener, at David De Gea er en utrolig målmand, efter han igen havde stor andel af Manchester Uniteds sejr over Newcastle.

Ashley Young scorede det forløsne mål for Manchester United i det 89. minut af kampen mod Newcastle onsdag aften. Målet betød nemlig, at De Røde Djævle kunne rejse hjem til Manchester med en 1-0 sejr i bagagen.

Spillerne i Manchester United kan dog takke den spanske målmand David De Gea for, at Newcastle ikke havde bragt sig foran tidligere i kampen. De Gea leverede således flere store redningen i løbet af kampen, ligesom han har gjort flere gange i løbet af sæsonen.

Efter kampen blev De Gea valgt som Man Of The Match af klubbens fans, og klubbens manager Luis Van Gaal var ikke sen til at rose sin unge målmand:

– I år har David De Gea været helt utrolig. Jeg har trænet mange gode målmand som for eksempel Edwin Van Der Sar og Victor Valdes, men De Gea har virkelig gang i en god sæson, siger den hollandske manager.

De flotte præstationer for Manchester United har flere gange sat ham i forbindelse med et skifte til Spanien og Real Madrid, men Luis Van Gaal håber, at han bliver på Old Trafford:

– Når man leverer solide præstationer over en længere periode, så bliver man interessant for andre klubber, men jeg håber, at De Gea bliver i Manchester United, slutter Van Gaal.