Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sherwood begejstret over Petrov-retur

Af Redaktionen
05.03.2015 Kl. 21:42
Aston Villa-manager Tim Sherwood er begejstret for, at Stiliyan Petrov er blevet træner i klubben.   

Den tidligere Villa-midtbane, bulgarske Petrov, har sloges med – og vundet over en voldsom kræftsygdom. Han trak sig tilbage fra fodbolden i maj 2013, men er nu tilbage hos sin klub Aston Villa, ikke som spiller, men som træner. 

Petrov leverede peptalken i omklædningsrummet da Villa slog West Bromwich med 2-1 i tirsdags og Tim Sherwood er begejstret for, at have Petrov tilbage i klubben. 

– Jeg tror at Stiliyan kan tilføje enormt meget til klubben. Jeg ville aldrig hente ham ind som maskot – jeg tror han kan bidrage, siger Sherwood til Sky Sports og uddyber:

– Han kan bidrage til spillernes mentalitet, især med tanke på det, som han har opnået den seneste tid i sit liv. Det har været hårdt for ham og det ay vinde en fodboldkamp, er langt under det, som Stiliyan er kommet igennem. Han bliver en god tilføjelse, siger Sherwood.

Aston Villa så ikke ud til at vinde Birmingham-derbyet forleden, men en straffesparksscoring af Christian Benteke i overtiden gjorde, at Sherwood fik sin første Premier League-sejr som manager i klubben.

Annonce