Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Top 5: De rigeste spillere i Premier League

Af Jeppe Augustsen
05.03.2015 Kl. 14:46
Goal.com har set nærmere på de mest velhavende spillere i verden, og flere af dem spiller til daglig i Premier League.

Der har aldrig været så mange penge i fodbold, som der er nu, men hvem er de rigeste fodboldspillere i verden?

Goal.com har udregnet spillernes personlige formuer gennem lønninger, sponsoraftaler og diverse aktiver – eksempelvis huse og biler. Se top 5-listen af de rigeste spillere i Premier League:

Udover sin årlige løn på €18,9 millioner har han også store sponsoraftaler med Nike, Samsung og Harper Collins. Derudover ejer han også et par dyre væddeløbsheste samt et kæmpe hus til en værdi over €10 millioner.

Han har tjent over €35 millioner i sin tid hos Chelsea og Manchester City, men har også tjent gode penge gennem ejendomme. Gennem årene har han også haft store sponsoraftaler med Nike og Adidas.

Den engelske forsvarsspiller har selvfølgelig tjent mange penge på fodbold, men en stor del af indtjeningen har han brugt på investeringer, som har vist sig at være gode. Han ejer blandt andet en restaurant og har sit eget tøjmærke. Han har store og dyre ejendomme i Cheshire, London og Caribien.

I flere år har han været en af de bedst betalte i Liverpool og vil i denne sæson tjene godt €9 millioner, inden skiftet går til Los Angeles Galaxy, hvor han også har fået en lukrativ kontrakt. Han har sponsoraftaler med Adidas, Lucozade og Jaguer. Hans firma 'Steven Gerrard' har aktiver for €5,4 millioner, og hans to huse har en værdi af €6 millioner. 

I 2010 blev han hentet i Barcelona, og Manchester City gjorde ham til den bedst betalte spiller i Premier League med en årlig indkomst på €13,5 millioner. Han har stor sponsoraftaler med Puma og Nissan.

Annonce