Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Agent: Balotelli vokser som person og spiller under Rodgers

Af Marcus Sørensen
06.03.2015 Kl. 14:44
Mario Balotellis agent, Mino Raiola, mener, at hans klient gennemgår en interessant udvikling i Liverpool FC, hvor manager, Brendan Rodgers, konstant udfordrer den kontroversielle italiener.

Mario Balotelli skiftede i sommer AC Milan ud med Liverpool i en £16m-handel. Opholdet i Liverpool har på ingen måder været en dans på roser for angriberen, der har haft svært ved at tilpasse sig Liverpools spillestil, hvilket i den seneste periode har holdt ham på bænken i størstedelen af kampene.

Rygter sender allerede Balotelli videre fra Liverpool til sommer, men Balotellis agent, Mino Raiola, der også er agent for blandt andre Zlatan Ibrahimovic, mener dog stadig, at Balotelli er inde i en interessant udvikling, og at han er glad i klubben.

– Jeg tror, at Mario Balotelli er inde i en vældig interessant udvikling med tanke på hans karriere. Han har fået en træner (Rodgers, red.), der kræver meget af ham med ting, han aldrig har skulle arbejde med før, fortæller Raiola til RMC Sport.

– Det inkluderer disciplinen til at løbe uden bold. Dette gør, at han vokser som både person og fodboldspiller. Han kommer til at blive endnu bedre. Han er stolt over holdet, og det er det vigtigste, slutter Raiola. 

Brendan Rodgers har tidligere udtalt, at Mario Balotelli skal øge sin arbejdsindsats i kampene og til træning, hvis han vil have mere spilletid. 

Annonce