Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hodgson: Kane er klar til landsholdet

Af Søren Nørgaard
06.03.2015 Kl. 07:33
Roy Hodgson siger, at Harry Kane er klar til det engelske landshold, men forsikrer, at en udtagelse ikke kommer automatisk.

Den engelske landstræner står med lidt af et luksusproblem, når han inden længe skal udtage spillere til det engelske landsholds kommende EM-kval kampe. De engelske angribere er således i storform for tiden, hvilket kan gøre valget svært for Roy Hodgson. 

I november måned udtog han Saido Berahino, Rickie Lambert, Wayne Rooney samt Danny Welbeck, men sidenhen har også spillere som Harry Kane og Charlie Austin vist deres målnæse. Derudover er Daniel Sturridge også tilbage fra sin skade. 

Tottenhams Harry Kane er flere gange blevet nævnt som en mulig debutant på det engelske landshold, og Roy Hodgson siger nu, at den unge Spurs-angriber er klar, men at det måske ikke er nok til en udtagelse:

– Harry Kane er klar til det engelske landshold. Han spiller fast i Tottenham og scorer rigtig mange mål, men vi har samtidig mange angribere at vælge imellem, så der er ikke plads til alle, siger Hodgson. 

– Jeg har selvfølgelig Kane i tankerne, fordi han er i storform for tiden. Derudover ved jeg, at han har gjort det godt på vores U21-landshold, så han er med i overvejelserne, men intet er sikkert, slutter Hodgson.

Annonce