Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kuyt vender tilbage til Anfield: Det er fantastisk

Af Morten Bruun Jørgensen
06.03.2015 Kl. 10:17
Dirk Kuyt har afsløret, hvordan han er overvældet af glæde over at skulle vende tilbage til Anfield for at spille – en dag, han troede, aldrig ville komme.

 Den nu 34-årige hollænder, som forlod Liverpool til fordel for Fenerbahce i 2012, har sagt ja til en invitation om at deltage i en velgørenhedskamp d. 29. marts, som er organiseret af Liverpool FC-fonden.

I dag er det fire år siden, at han scorede sit berømte hattrick mod Manchester United, og det er en særdeles glad Kuyt, der i dag har talt med pressen.

– At modtage opkaldet var meget spændende, fordi jeg aldrig har været tilbage, og det bliver meget specielt bare at vende tilbage til Liverpool – til at se folkene, at komme tilbage til Melwood og sige ’hej’ til alle. Det er fantastiske minder, siger Kuyt ifølge Liverpool Echo.

– Jeg ved, at der er sket meget siden min tid. Der er næsten ingen af mine holdkammerater tilbage. Men da jeg fik opkaldet omkring kampen, blev jeg meget følelsesladet. Det er utroligt at få chancen for at vende tilbage til Anfield.

Dirk Kuyt blev hentet til Merseyside i 2006 af Rafael Beitez, og han fik 286 kampe for klubben, hvor han kom på tavlen 71 gange.

Kampen vil også få deltagelse af blandt andre Luis Suarez, Fernando Torres, Xabi Alonso, Pepe Reina, Thierry Henry, John Terry og Didier Drogba. De to mandskaber vil blive ført an af Steven Gerrard og Jamie Carragher.

Annonce