Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lallana hylder vikarierende kaptajn

Af Kalle Thue Gregersen
06.03.2015 Kl. 10:53
Adam Lallana er det seneste skud på stammen til at hylde Liverpools vicekaptajn, Jordan Henderson, som han mener har været igennem en rivende udvikling.  

Siden Steven Gerrard blev skadet, har Jordan Henderson trådt i karakter, og i de seneste to kampe har han været en meget afgørende spiller for Liverpool, som kæmper for at komme i top fire.

I sejren over Manchester City åbnede han målkontoen på Anfield, da han scorede et fantastisk mål, og i midtugen scorede han endnu en fremragende mål, der leder tankerne tilbage til et af Steven Gerrards mange smukke mål, og Lallana har kun roser tilovers for Henderson.

– Han er utrolig. Jeg synes, han har udviklet sig meget over de sidste to år, og han har nået nye højder, især med anførerbindet om armen, fortæller Lallana ifølge klubbens officielle hjemmeside.

Især det faktum, at Henderson har haft anførerbindet de sidste kampe, har været en afgørende faktor for den tidligere Sunderland-spillers præstationer, mener Lallana.

– Jeg var så heldig at være kaptajn for Southampton, og det giver dig altid lidt ekstra. Det ser ud til også at give ham noget ekstra. Det er fantastisk at spille med spillere som ham – resultaterne er på vej op.

Statistikkerne har været med Henderson, når han har været kaptajn, da Liverpool faktisk ikke har formået at tabe i nogle af de 13 kampe, som Henderson har været anfører i. Næste opgave for Henderson og Lallana er på søndag, hvor Liverpool tager i mod Blackburn i FA Cuppen. 

Annonce