Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Ronaldo forlader Real Madrid

Af Gustav Tornby
06.03.2015 Kl. 14:19
I følge et spansk medie er Manchester United klar til at opsnappe portugisiske Cristiano Ronaldo, hvis dage i Real Madrid er talte. Dette rapporterer spanske Sport.

Den spanske avis hævder, at den portugisiske stjerne vil blive solgt enten denne eller næste sommer, eftersom Madrid-præsidenten Florentino Perez vil have valuta for Cristiano Ronaldo inden hans værdi falder. 

Ronaldo skiftede tilbage i 2009 til Real Madrid fra Manchester United for omtrent 750 millioner, og har en kontrakt, der udløber i 2018. 

Til trods for, at han i starten af sidste måned blev 30 år har han scoret 30 mål i 22 ligaoptrædener, og har vundet to Ballon d'Or awards i træk. 

Til trods for dette, rapporterer Sport, at Perez tror, at Ronaldo er over the hill og er bange for, at hans kronisk tilbagevendende knæskade vil gøre længerevarende skade på portugiseren. 

Ronaldo er også af manager Ancelotti blevet udsat for kritik for at fejre sin fødselsdag efter et nederlag til rivalerne Atletico Madrid. 

Det skal dog noteres, at skiftet er højst usandsynligt, efter Ronaldos agent Jorge Mendes i sidste måned udtalte, at til trods for at Ronaldo elsker Manchester United og klubbens fans, ville han forblive Real Madrid spiller. 

– Men nu er han i Real Madrid – og vil ikke forlade Real Madrid.

Annonce