Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: United klar med 60 millioner for sambastjerne

Af Redaktionen
06.03.2015 Kl. 02:40
Manchester United jagter forstærkninger til angrebet og nu skulle man have fundet en herre, der ikke kun kan score nu, men formentlig også i mange år fremover.   

Det drejer sig om 'den nye Neymar', Kenedy, der også tidligere har været rygtet til Manchester United og også til ligarivalerne fra Chelsea. Den 19-årige angriber Kennedy spiller til dagligt i den brasilianske Serie A-klub Fluminense.

Metro, Sambafoot og The Express er blandt de internationale medier, som nu skriver, at Manchester United skulle have besluttet at byde i omegnen af 60 millioner kroner for spilleren. 

Unge Kenedy, der er kendt for sin ekstreme hurtighed og fremragende teknik, scorede i sidste sæson to kasser i den bedste brasilianske række og lagde også op til et mål. Hele 18 af kampene var dog som indskifter og derfor skal man ikke lade sig snyde af statistikken – unge Kenedy får masser af roser i hjemlandet. 

Manchester United har i de seneste år haft scouts til at følge ham og nu skulle man have besluttet, at han er et bud værdigt. 

Italienske Inter er en af Uniteds konkurrenter i kampen om Kenedy. Mancinis Milano-klub har også fulgt spilleren, som de ser som en del af klubbens kommende generation af stjerner, der blandt andet tæller Mauro Icardi, der også er jagtet af flere engelske klubber. 

Kenedy, der er født i den lille by Santa Rita, har i mange år været regnet som et af Brasiliens største talenter. Således er han noteret for seks mål i syv kampe for landets U17-landshold og er i disse dage fast mand på U20-landsholdet, hvor han også er noteret for en scoring. 

Statistik: Formstærke Coquelin slår Matic

Sherwood begejstret over Petrov-retur

Journalister: Disse hold ender i top-fire

Sky: Så stor bliver Cissés karantæne efter spytklat

Unge Kenedy er sponseret af Adidas:

Annonce