Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: Her er Cechs nye klub

Af Redaktionen
26.03.2015 Kl. 21:23
Chelseas mangeårige stjernemålmand Petr Cech kan have fundet sin nye klub, det skriver flere medier nu.   

Det er så forskellige medier som engelske Squawka og australske West Australian Sport, der nu beretter, at Petr Cech ser ud til at tilslutte sig tyrkiske Besiktas fra starten af næste sæson.

Den tjekkiske landsholdsmålmand er på jagt efter spilletid, en jagt, der ikke realiseres i Chelsea FC, hvor Thibaut Courtois har sat sig på pladsen i målet. Cech har blot fået fem Premier League-kampe i denne sæson.

På trods af interesse fra flere Premier League-klubber, deriblandt Arsenal og Liverpool, så vil Cech gerne prøve noget nyt og derfor er Besiktas en god mulighed for den 32-årige keeper. Besiktas-formand Fikret Orman udtalte i dag således til det australske medie, da han blev spurgt ind til Cech-forhandlingerne:

– Det ville være forkert af mig at sige, præcis hvilken spiller vi forhandler med. Jeg kan sige så meget, at vi leder efter muligheder og at vi forhandler med spillere med henblik på slutningen af denne sæson.

Besiktas kigger i øjeblikket efter en erstatning for deres keeper Tolga Zengin, der lige nu er skadet og også har fået masser af kritik i denne sæson. Senest for sine præstation i Besiktas' Europa League-exit imod Club Brügge.

Petr Cech kom til Chelsea i 2004, da han blev hentet for 70 millioner kroner i franske Rennes.

 

 

XPREMIERX

 

Medie: Denne klub ER den mest succesfulde i England

Annonce