Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Spurs vil hente offensivtrio i Portugal

Af Redaktionen
27.03.2015 Kl. 13:42
Offensivtrioen bestående af Rafa Silva, Eduardo Salvio og Anderson Talisca fra hhv. Braga og Benfica er på ønskelisten hos Spurs-manager, Mauricio Pochettino. 

Tottenham har haft en blandet sæson under nytilkomne Mauricio Pochettino, men den traditionsrige storklub fra det nordlige London arbejder allerede nu på at forstærke truppen til sommer, og her står specielt offensiven for skud.

Således meddeler engelske medier her til eftermiddag, at Pochettino kigger mod den portugisiske Primeira Liga, hvor tre offensive emner skulle være på blokken. 

Der er tale om Benfica-duoen Eduardo Salvio og Anderson Talisca, der har været stærkt medvirkende til holdets nuværende dukseplacering med ni scoringer hver, mens også den unge portugisiske kantspiller, Rafa Silva, står højt på ønskelisten. Han spiller til dagligt for Braga, og sammenlignes af mange med Chelsea-stjernen, Eden Hazard.

21-årige Rafa Silva har en frikøbsklausul på £17.7 millioner, men håbes på at kunne erhverves for marginalt mindre, mens Benfica-stjernene Eduardo Salvio og Anderson Talisca kan komme til at koste op imod £60 millioner.

Annonce