Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Old Trafford eller Dykkercenteret?

Af Nikolaj Birk
27.03.2015 Kl. 10:49
Manchester United har endnu engang været offer for en prank på Google Maps. Hedder Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford eller Diving Centre?

En bruger af Google Maps har lavet sjov med Manchester United. De Røde Djævle har på det seneste været indblandet i flere diver-skandaler, hvor Ashley Young og Adnan Januzaj har fået flere skydige ord efter sig på de engelske stadions.

For få dage siden fik Old Trafford prædikatet – "Theatre of s**e" – hvor det rigtige prædikat er "Theatre of Dreams". Dette blev hurtigt fjernet af Google, men nu er der en ny prank sendt afsted efter de millioner af Manchester United-fans ude i verden.

Lige ved siden af Old Trafford er der nemlig oprettet en lokation ved navn: Diving Centre. Dette skulle være myntet på, at Young og Januzaj har fået flere advarsler for film i denne sæson. 

Google nævnte inden "Diving Centre" blev tilføjet, at nogle kunne have hacket sig ind på Google Maps og ændret i beskrivelserne. Ballademagerne er nu vendt tilbage, og har endnu engang lavet en lille fornærmelse mod Manchester United. 

Google undersøger problemet, men indtil da kan vi grine lidt af følgende scenarie på Google Maps.

Annonce