Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Paulista: Arsenal er som en familie

Af Redaktionen
27.03.2015 Kl. 08:27
Arsenals januar-indkøb Gabriel Paulista siger, at han er glad i London-klubben og selvom sproget endnu er et problem, så er han og familien faldet godt til. 

Den brasilianske centerforsvarer skiftede til Arsenal fra Villarreal for godt 110 millioner kroner i januar. Arsenal kæmpede efter sigende med blandt andre Manchester United om Paulistas underskrift og den første tid i Premier League har da også vist, at Arsenal har fået en stærk duelspiller. 

Paulista fortæller nu til avisen The Express, at han er glad for livet i England og at han i særdeleshed er glad for sin klub, Arsenal: 

– Mit største problem er sproget, men i forhold til at falde til, så er jeg helt på plads. Mine holdkammerater er alle fantastiske og meget hjælpsomme. Kubben er som en familie. Alle, som arbejder her er respekfulde og med snaksagelige, de står altid til rådighed, forklarer Paulista til avisen og uddyber:

– Jeg er meget glad her og det er min familie også. Min kone og min søn er glade og det gør selvfølgelig, at jeg er endnu mere glad og det faktum, at de er tilfredse, giver mig også mere styrke inde på banen. 

24-årige Gabriel Paulista, der indtil nu har fået fire Premier League-kampe, er i øjeblikket for første gang til samling med det brasilianske landshold, hvor han sad på bænken i gårsdagens sejr over Frankrig. 

Annonce