Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Scholes: Jeg forventer, at Carrick spiller i aften

Af Redaktionen
27.03.2015 Kl. 08:13
Manchester United-legenden Paul Scholes bakker nu op om sin tidligere holdkammerat, Michael Carrick. Scholes mener, at Carrick bør starte inde i aftenens møde med Lithaun.  

33-årige Michael Carrick har været i god form for United i de seneste uger. Imens han i starten af sæsonen ikke rigtig kunne bide sig fast, så har Van Gaal nu indset Carricks vigtighed for balancen på United-mandskabet.

På baggrund af dette, forventer Paul Scholes også at se Carrick fra start i aften. Den tidligere midtbanespiller siger således til den engelske avis The Independent her til morgen: 

– Han er tilbage i varmen hos sin klub og med det skal der selvfølgelig følge spilletid på landsholdet også. Han bør spille fra start, siger Scholes og uddyber:

– Han burde have spillet flere kampe på landsholdet end de 31, som han har lige nu. Det er utroligt, at han faktisk har en kamp færre på landsholdet end Danny Welbeck, der har 32, siger Scholes. 

Carrick kan altså i aften komme på på siden af Welbeck. Englands EM kval-møde med Lithaun fløjtes i gang klokken 20.45.

British Isles, England, Europe, Great Britain, Greater Manchester, Manchester, North West England, soccer, sports, UK, Western Europe

Annonce