Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jagielka: Barkley kan blive en England-stjerne

Af Christian Kjær
28.03.2015 Kl. 14:46
Everton-kaptajnen, Phil Jagielka, siger, at selvom det bliver svært, så har Ross Barkley mulighederne for at blive en stjerne for England og dermed få et plads i startopstillingen.

Jagielka sad på bænken, og han kunne se England vinde 4-0 over Litauen i går aftes. Han kunne også se sin holdkammerat Ross Barkley få sin chance som en sen indskifter, og han siger, at Barkley skal udnytte alle de muiligheder, han får for at spille sig i startopstillingen.

– Jeg tror, at det er svært, på grund af den position han spiller, da der er mange om buddet, siger Jagielka til Evertons officielle hjemmeside. 

Alligvel tror han stærkt på, at Barkley har en lys fremtid foran sig, og at en plads i startelleveren for England ikke er langt ude i fremtiden.

– Jeg tror, at Ross skal vente på sine chancer. Han skal nok få dem, da han er et stort talent. Når han så får chancen, skal han gøre det svært for træneren at tage ham af holdet, slutter Everton-anføreren.

England vandt som sagt 4-0 i går på mål af Rooney, Welbeck, Sterling og Kane. England har maksimum point efter fem kampe, og meget tyder på, at holdet er klar til EM.

Annonce