Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Schmeichel: Ibarahimovic er som skabt til Man United

Af Ulrik Møller Pedersen
28.03.2015 Kl. 10:29
Den tidligere Old Trafford-målmand, Peter Schmeichel, mener, at The Theatre of Dreams ville bringe det bedste frem i PSG-stjernen, hvis stil og selvtillid minder ham om Eric Cantona.

Zlatan Ibrahimovic bærer alle de samme kendetegn som Eric Cantona og var som skabt til at spille for Manchester United, mener den danske United-legende, Peter Schmeichel.

Paris Saint-Germain-angriberen har hidtil afvist fristelsen fra Premier League på trods af flere lukrative tilbud, men Schmeichel så gerne at den store svensker kom til Manchester United.

– Hvad Zlatan gør i PSG er helt utroligt, sagde Schmeichel til L'Equipe.

– Han giver PSG så meget anerkendelse og synlighed. Der var rygter sidste sommer, der sendte ham til Manchester United. Jeg sagde dengang, at han var som skabt til at spille for United.

Schmeichel tilbragte den første halvdel af sin United-karriere sammen med den karismatiske Cantona, og mener, at Ibrahimovic, ligesom franskmanden ville nyde godt af at spille på Old Trafford.

– Hvorfor var Cantona så god, da jeg var der, og ikke så stærk i Leeds eller for Frankrig? Fordi det er Manchester United, tilføjede han.

– Der er frihed til spillerne, men også ansvar. Vi er ligeglad med hvad du kan lide, eller hvem du er. Det vi bekymrer os om er, hvad du kan på banen og den indflydelse, du har på holdet.

– Der er plads til alle personligheder. Beckham, Cantona; de blomstrede i Manchester United. Tusindvis af spillere har forsøgt at være Beckham eller Cantona, men mislykkedes fordi de ikke har samme personlighed.

Annonce