Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-stjerne afviser kontraktproblemer

Af Redaktionen
29.03.2015 Kl. 11:29
Jordan Henderson afviser rygterne om, at han og Liverpool har svært ved at nå til enighed om en ny kontrakt, og fastslår desuden, at han ønsker at blive på Anfield i mange år.

To af de største profiler i Liverpool nærmer sig langsomt slutningen af deres kontrakter med klubben, og trods længerevarige spekulationer, har hverken Raheem Sterling eller Jordan Henderson sat sin signatur på en forlængelse med klubben.

Senest går spekulationerne på, at forhandlingerne mellem sidstnævnte og klubben er gået i hårdknude, men dette afviser Henderson nu selv.

– Det er ikke noget problem. Jeg elsker at spille for Liverpool, og jeg vil være here i mange år, forklarede han til rapportere ifølge Goal.com.

– I forhold til min kontrakt, så tror jeg, at alle prøver at gøre et stort nummer ud af det. Men for mig handler det om at lade min agent og klubben tale sammen, og når det bliver løst, så bliver det løst. Jeg er ikke bekymret, afsluttede Henderson.

Den 24-årige midtbaneprofil, der fungerer som viceanfører for Liverpool, har i løbet af det seneste år markeret sig som en vital figur på Liverpool-midtbanen. 

Annonce