Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Reina: Kan ikke vente til You'll Never Walk Alone

Af Mahmoud Menhem
29.03.2015 Kl. 07:57
Pepe Reina er med på Jamie Carraghers hold i velgørenhedskampen, der spilles på Anfield, og den spanske keeper fortæller, at han ikke kan vente til, der bliver sunget You'll Never Walk Alone på stadion.

Jamie Carragher og Steven Gerrard har været på samme hold utallige gange, men senere på dagen står de dog for en gangs skyld over for hinanden.

Det kommer dog næppe til at blive en af de mere seriøse kampe af slagsen, idet der er tale om en velgørenhedskamp, hvor mange tidligere Liverpool-spiller vender tilbage til Anfield for at deltage i kampen.

En af dem er den spanske keeper, Pepe Reina, der indrømmer, at han ikke kan vente til den berømte sang, You'll Never Walk Alone, lyder på stadion.

– Det er følelsesmæssigt. Det er en måde for mig at sige 'farvel' til alle og sige 'mange tak' for alle de gode øjeblikke gennem mine otte år her, udtaler Pepe Reina ifølge klubbens hjemmeside.

– Jeg ved ikke, om jeg spiller for det lokale hold i dag, eller om Carraghers hold er udeholdet, men vi føler alle, at vi er hjemme. At høre You'll Never Walk Alone endnu engang, og hvem ved, måske for sidste gang som spiller –  det er altid specielt. Jeg ser virkelig frem til det, fortsætter Reina.

– Jeg vil ligge mærke til, hvor smukt det kommer til at blive i det øjeblik.

Annonce