Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Torres: Mit forhold til Luis Suarez

Af Redaktionen
29.03.2015 Kl. 03:32
Fernando Torres fortæller om sit forhold til Luis Suarez, inden de to senere i dag går på banen som angrebspartnere i Steven Gerrards velgørenhedskamp.  

Torres afslører overfor Liverpoolfc.com, at han selv og Luis Suarez blev venner under noget specielle omstændigheder. Torres selv var på vej ud af Liverpool, bedst som Suarez kom til Anfield Road fra Ajax Amsterdam.

Begge angribere tegner nylige perioder i Liverpool FC, dettte på trods af, at de aldrig nåede at spille sammen i den røde trøje. Kampen i eftermiddag, der er til ære for Steven Gerrard, giver dem endelig muligheden og det er da også kommet frem, at de to starter inde sammen. Spanske Fernando Torres foklarer således om venskabet med Suarez, der startede i vinteren 2011. 

– Jeg så jo alt hvad Suarez gjorde i sin tid i Liverpool og det var fantastisk, intet mindre, siger Torres til Liverpools hjemmeside og uddyber:

– Luis og jeg er gode venner. Vi har et godt forhold og et godt venskab. Vi sad sammen i to hele dage på Melwood (Liverpools træninsganlæg), da jeg forlod klubben og han kom dertil. Vi blev virkelig gode venner dér og vi har haft kontakt med hinanden siden da.

– Jeg ved, at det betyder meget for ham at komme tilbage til Anfield og spille igen. Det bliver fantastisk at spille i front med ham – specielt når vi har Stevie G bagved os! Fastslår Torres.

Udover Steven Gerrard, så har Torres og Suarez også blandt andre Kevin Nolan og Thierry Henry bagved sigSe begge holdopstillinger til eftermiddagens kamp her!

Torres scorede 81 mål for Liverpool, Suarez scorede 82. 

Hør Torres snakke om sit Anfield-retur her:

Annonce