Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chicharito om Madrid-ophold: Jeg er frustreret

Af Redaktionen
30.03.2015 Kl. 14:52
Javier Hernandez, der i øjeblikket er lånt ud til Real Madrid fra Manchester United, finder sin sitaution i den spanske hovedstad frusterende og savner noget tillid.   

Hernandez har de seneste dage nydt godt af spilletid for det mexicanske landshold, som han senest hjalp til en sejr, da han selv scorede sejrsmålet over Ecuador. Ikke desto mindre, så er det mindre imponerende hvad 'Den lille Ært' opnår i Madrid, hvor det kun er blevet til en enkelt plads i startopstillingen i La Liga. 

Hernandez fortæller nu selv således om situationen: 

– Min situation er frustrerende. Jeg gør alt hvad jeg kan til træning, men når det kommer til at få spilletid, så har der været langt imellem mulighederne. Jeg er med på holdet, men ikke på den vigtige del, jeg er ikke med i kampene, siger Hernandez til Marca og uddyber:

– Det vigtigste er at få chancer på holdet, og at de tror på mig. De gange, de har troet på mig, er det gået godt. Jeg har været igennem et par frustrerende år. Jeg har brug for, der er nogen, som viser mig tiltro, i det mindste så jeg kan finde ud af, om jeg er god nok, siger Hernandez til slut.

Hernandez scorede senest for Madrid tilbage i oktober måned i en 5-0 sejr over Levante.

Annonce