Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fabregas: Jeg har det fantastisk

Af Redaktionen
30.03.2015 Kl. 18:41
Cesc Fabregas har fået lidt kritik visse steder fra, som siger, at han har taget foden væk fra gassen de seneste måneder - sådan forholder det sig dog ikke.   

Chelsea-stjernen Cesc Fabregas havde en helt fantastisk start på comebacket til engelsk fodbold, efter sin 300 millioner kroners transfer fra FC Barcelona til Stamford Bridge denne sommer. 

Formen, der bød på et hav af assists i første halvdel af sæsonen, har måske ikke helt levet op til samme standarder efter nytår, men det hænger ikke sammen med noget specielt ifølge hovedpersonen selv. Fabregas afviser al snak om utilfredshed og fastslår, at han er glad som aldrig før i Chelsea FC. 

– Jeg går igennem en fantastisk tid, både personligt og professionelt. Jeg har ingen grund til ikke at være glad. Jeg nyder alt, hvad der kommer min vej for tiden, fortæller Fabregas til den spanske avis Marca og uddyber:

– Jeg spiller næsten hvert eneste minut for mit hold og det er en stor del af det, som gør mig glad. At være vigtig for holdet er vigtigt for mig. Nu skal vi kæmpe for titlen og hvis det lykkedes at vinde, så har det været et helt igennem fantastisk år for os. 

27-årige Fabregas har i denne sæson spillet 26 Premier League-kampe for Chelsea og har nærmest fra dag et førrt listen over de mest assisterende spillere i England.

XPREMIERX

Annonce