Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Top 10: Verdens hurtigste driblere - Fire fra PL

Af Redaktionen
30.03.2015 Kl. 19:31
En ny undersøgelse, der har nogle højst overraskende resultater, men bakkes op af FIFA fra officielt hold, kårer nu de 10 hurtigste driblere i verden.   

Folk som Eden Hazard, Chelsea og Arjen Robben, Bayern München, er ganske overraskende udeladt af listen. I stedet siger undersøgelsen, der er lavet af den mexicanske fodboldklub Pachuchas analytikere og bakkes op af FIFA, at Gareth Bale er den spiller i verden, der løber hurtigst med bolden ved fødderne. 

36,9 kilometer i timen løber Real Madrid-stjernen Bale med bolden, hvilket på nuværende tidspunkt er hurtigere end alle andre! Grunden til undersøgelsen fra mexicanerne finder vi nok på andenpladsen. Den mexicanske dribler med de tyske rødder, Pachucas egen Jürgen Damm, er verdens næsthurtigste dribler med en fart på imponerende 35,3 kilometer i timen med bolden ved fødderne. 

Udover andre verdensstjerner som Cristiano Ronaldo og Franck Ribery, så finder vi også fire Premier League-spillere på listen: 

Listen i fuld længde: 

Manchester Uniteds Antonio Valencia er lynhurtig med bolden ved fødderne!

British Isles, England, Europe, Great Britain, Greater Manchester, Manchester, North West England, soccer, sports, UK, Western Europe

 

Hvor skarp er du i Premier League-spillernes landsholdspræstationer?

 

 

WSOC2014

Annonce