Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Brendan Rodgers vil kapre Chelsea-stjerne

Af Simon Vincensen
31.03.2015 Kl. 06:47
Liverpools manager, Brendan Rodgers, ønsker angiveligt at styrke midtbanen frem mod næste sæson, og her spiller en nuværende Chelsea-spiller en stor rolle. 

Liverpool og manager Brendan Rodgers, skal snart til at indstille sig på livet efter Steven Gerrard. Når sæsonen går på hæld, følger Gerrards Liverpool-karriere trop, når anføreren til sommer skifter Liverpool ud med LA Galaxy i Californien. 

Liverpool ønsker at forstærke midtbanen efter Gerrards afgang, og disse forberedelser er allerede sat i værks af Rodgers. I dag skriver engelske Metro, at Rodgers fisker efter at forstærke sig med en nuværende midtbaneprofil hos Chelsea. 

Det er brasilianske Oscar, som Rodgers angiveligt har set sig varm på, efter midtbanemanden havde en fremragende start på sæsonen, men som efter juleprogrammet har haft lidt sværere, ved at matche efterårets præstationer for Chelsea. 

Ifølge avisens oplysninger, er Jose Mourinho og Chelsea dog ikke interesserede i at lade Oscar skifte Stamford Bridge ud med Anfield. Det vil derfor kræve, at Rodgers graver dybt i lommerne, hvis han ønsker at realisere sin drøm om at hente Oscar til klubben. Samtidigt er Liverpool ikke brasilianerens eneste bejler, da Atletico Madrid også menes at overvåge Oscars situation i Chelsea. 

 

Annonce