Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert: England har noget at bevise i aften

Af Redaktionen
31.03.2015 Kl. 08:50
Sky Sports-eksperten Paul Merson mener, at aftenens møde med Italien kan være en indikator for, hvor langt det engelske landshold er kommet den seneste tid.   

Vi skal ikke langt tid tilbage for at finde Englands seneste nederlag til aftenens modstander fra Italien. Mario Balotelli leverede nådesstødet til England ved VM i Brasilien og derfor kan der være revanche i luften, når de to landshold i aften mødes i Torino. 

England kommer til kampen i god form – seks sejre på stribe er fakta for The Three Lions i EM-kvalifikationen. Ifølge Merson, så skal man dog ikke ligge alt for meget i fredagens 4-0 sejr over Lithaun. Italien er en modstander af en anden kaliber. 

– Man kan ikke læse ret meget udfra Lithaun-kampen, eftersom de er et ringere hold, siger Merson til Sky Sports og uddyber om kampen i aften: 

– Den her slags venskabskampe er kampe, hvor man som det mindste skal kæmpe for at efterlade et godt indtryk. Vi skal jo ikke længere tilbage end sidste år for at se, at vi tabte til Italien ved VM. For mig, der er det her virkelig en indikator for, hvor meget England faktisk har forbedret sig siden da og også for, hvordan vi står overfor de helt store mandskaber, siger Merson. 

Kampen i aften fløjtes i gang klokken 20.45.

Annonce