Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rooney: Dette elsker jeg ved Van Gaal

Af Kalle Thue Gregersen
31.03.2015 Kl. 11:48
Wayne Rooney giver sit bud på, hvorfor Louis Van Gaal er så fantastisk en manager, og United-kaptajnen er meget tilfreds med hollænderens personlighed, som indeholder mange elementer.  

Wayne Rooney fortæller, at Louis Van Gaals direkte behandling af spillerne fungerer godt, og den engelske angriber føler desuden, at han kan snakke med sin manager om alt.

Udtalelserne kommer i forbindelse med en dokumentar lanceret af Manchester United TV, som omhandler klubbens hollandske manager, Louis Van Gaal.

– Han er meget tilgængelig og siger altid til os: ”Hvis du vil tale om noget, om det er fodbold eller andre ting, er min dør altid åben.”, fortæller Rooney i dokumentarfilmen og fortsætter.

– Man kan altid snakke med ham. Han er 100% seriøs, når det kommer til træning og kampe, men hvis du snakker med ham om andre ting end fodbold, er han virkelig en fin fyr.

– I forbindelse med træninger, så betyder alle træningerne noget. Selv hvis det er en lille kamp, så vil han have, at det hold, han arbejder med, vinder. Han er ikke glad, hvis vi taber. Så hans beslutsomhed og villighed til at vinde er utrolig, sluttede Rooney.

Den 29-årige Rooney har været god for Manchester United i denne sæson, hvor han har scoret 11 mål i 26 sæson på trods af, at han har spillet mange af kampene i en tilbagetrukket rolle. 

Annonce