Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Valdes fortryder ikke United-skifte

Af Jeppe Augustsen
31.03.2015 Kl. 18:09
Victor Valdes fortryder slet ikke skiftet til Manchester United, selvom det ikke bliver til meget spilletid.

Den spanske keeper stod til at forlade Barcelona sidste sommer med Monaco som næste destination, men det satte en knæskade i marts en stopper for.

Han bestod ikke lægetjekket i den franske klub, og lige siden har der hersket stor tvivl om, hvor Victor Valdes så skulle hen.

I et stykke tid var Liverpool de store favoritter til spanierens underskrift, men han endte i stedet med at skrive under med Manchester United.

Dog er det ikke blevet til meget spilletid, selvom han er sin skade kvit, da David De Gea er Louis van Gaals fortrukne valg. Den manglende spilletid betyder dog ikke, at han fortryder skiftet.

– Jeg er stadig meget glad for at få denne mulighed efter min skade. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive Manchester United-spiller, men van Gaal ringede til mig og gav mig muligheden, og det var en stor overraskelse, siger han til Daily Express.

– Det er stort for min karriere at være en del af denne klub, og jeg håber på at vinde trofæer her. Når man ikke spiller for førsteholdet, så er det bedst at spille for reserverne, slutter han.

 

Annonce