Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

West Ham og Everton i kamp om samba-bomber

Af Redaktionen
31.03.2015 Kl. 09:35
Ifølge det franske medie L'Equipe, så jagter både West Ham og Everton Ligue 1-profilen Claudio Beauvue, der dog også trækker interesse fra andre ligaer.   

Tror man den franske avis, så er tyske Dortmund de seneste til at scoute Claudio Beauvue, der spiller i danskerklubben Guingamp. West Ham og Everton skulle dog have fulgt kantspilleren i en lænegere periode og skulle være klar til at byde på ham til sommer.

26-årige Beauvue har virkelig imponeret i denne sæson, hvor han med sine 11 ligamål er topscorer for sin klub foran franske Cristophe Mandanne og danske Ronnie Schwartz. Guingamp har gjort det godt i denne sæson og den relativt lille klub indtager en flot 10. plads i rækken.

Claudio Beauvue har lige nu en aftale med Guingamp frem til sommeren 2017, men efter sigende er der en klausul i kontrakten, der gør, at han kan forlade klubben, hvis der kommer et bud af en vis størrelse ind til sommer.

Et bud på omkring 50 millioner kroner skulle være tilstrækkeligt, en pris, som hverken West Ham eller Everton vil få problemer med at betale, hvorfor det sagtens kan ende i en regulær budkrig.

Beauvue er født på den caribiske ø-gruppe Guadeloupe og flyttede til Frankrig med sine forældre som dreng. Imens Everton har brug for en spiller, der kan afgøre kampene for dem, så vil Sam Allardyce nok håbe, at han præcis som han gjorde det med Diafra Sakho, kan lave endnu en god handel i Frankrig.

Annonce