Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Barca-reserve: Exit-snak er logisk

Af Kalle Thue Gregersen
01.04.2015 Kl. 14:52
Pedro har haft en svær sæson på Camp Nou i denne sæson, og han udtaler, at rygter omkring hans fremtid er en naturlig konsekvens af reservetjansen, han oplever.  

Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez er det klare førstevalg i Barcelonas angreb, når Luis Enrique skal sætte sin startopstilling. Derfor har Pedro ikke oplevet den store succes, da han kun har fået 12 kampe fra start i denne sæson.

Den 27-årige hurtigløber har været sat i forbindelse med et skifte til England, og Pedro ser det som logisk, at han bliver rygtet til andre klubber.

– Når man ikke får så meget spilletid, føler man sig naturligvis ikke som en af de vigtige spillere. Når man spiller et par kampe og ikke får så mange minutter, er det normalt, at folk snakker om, at jeg skal væk. Det er logisk, fastslog Pedro over for Al Primer Toque.

– Det er det samme for alle spillere; alle vil spille. Når man ikke spiller de vigtige kampe, så er man i en svær situation.

– Der er en masse snak for tiden. Jeg er afslappet, men det er svært, sluttede Pedro.

Det er i sær Arsenal og Liverpool, som har været rygtet interesseret Pedro, som har spillet i Barcelona hele sin professionelle karriere.

Annonce