Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hodgson: Langt fra vores vanlige niveau

Af Simon Vincensen
01.04.2015 Kl. 06:46
Roy Hodgson tror, at hans engelske landshold vil lære af deres dårlige første halvleg, i gårsdagens landskamp mod Italien. 

England spillede igår 1-1 med Italien på Juventus Stadium i Torino. Det var en kamp med to vidt forskellige halvlege, idet Italien var spilstyrende i de første 45 minutter, mens englænderne fik bedre fat i anden omgang. 

Hodgson kan bl.a. være opløftet over samarbejdet mellem Wayne Rooney og Harry Kane, der flere gange i anden halvleg var tæt på at skabe store chancer. 

– Anden halvleg var rigtig god, mens den første var forfærdelig. Den var ikke i nærheden af vores vanlige niveau, sagde Hodgson efter kampen. 

– Kampen var død i første halvleg, jeg synes heller ikke, at Italienerne har nogen grund til at være stolte af deres første halvleg. Vi så ikke det, vi ønsker at se fra dette hold. 

– I sidste ende, så synes jeg faktisk, at vi kan regne os selv for uheldige, at vi ikke fik en sejr med hjem til England. Men det vigtigste er, at vi leverede endnu engang, selvom det kun var en enkelt halvleg. Forhåbentlig vil spillerne lære af denne oplevelse, sluttede Hodgson. 

Annonce