Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hodgson om Phil Jones: Det var et eksperiment

Af Simon Vincensen
01.04.2015 Kl. 06:32
Phil Jones startede gårsdagens landskamp på Englands defensive midtbane ved siden af Fabian Delph. 

I sine unge dage hos Blackburn og under Sir Alex Ferguson i Manchester United, var det ikke usædvanligt at se Phil Jones optræde på midtbanen. Som årene er gået, er han dog blevet mere eller mindre fast placeret som midterforsvarer hos Manchster United og på det engelske landshold. 

Alligevel startede han igår Englands kamp mod Italien ud med at være placeret på midtbanen, ved siden af sin Premier League-kollega, Fabian Delph. Grundet en skade til sin klubkammerat, Chris Smalling, blev Phil Jones dog rykket tilbage i backkæden i pausen, og ind kom den noget mere rutinerede Michael Carrick. 

– Vi eksperimenterede lidt med Phil (Jones, red.) i en boldvindende funktion, som skulle ødelægge modstandernes opspil, sagde landstræner Roy Hodgson efter kampen. 

– Det kan vise sig at blive en mulighed i fremtiden og jeg synes ikke, at Phil (Jones, red.) gjorde det dårligt. 

– Hans præstation vil komme under luppen, da han var klart bedre da Michael Carrick kom ind. Jeg vil ikke kritisere nogle spillere, og jeg synes ikke, at vi skal sige, at det var et eksperiment som ikke fungerede. Det kan blive nødvendigt i fremtiden, sluttede Hodgson. 

Med 1-1 resultatet kan Roy Hodgson være fint tilfreds med Englands spille- og pointmæssige udbytte af denne landsholdskampagne. 

Annonce