Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stoke-chef: Vi kan matche Begovic' krav

Af Redaktionen
01.04.2015 Kl. 18:38
Asmir Begovic vil få afvide af Stoke City, at klubben godt kan matche hans ambitioner, når parterne skal forhandle en ny kontrakt på plads i slutningen af denne sæson.   

The Potters' bosniske keeper har ikke overraskende været sat i forbindelse med større klubber, eftersom han har været blandt Stokes bedste de seneste sæsoner. Begovic går ind i det sidste år af sin kontrakt på Britannia denne sommer og derfor vil man forsøge at forlænge aftalen med ham.

Nu fortæller klubbens administrerende direktør Tony Scholes, at man vil fortælle keeperen, at klubben kan leve op til spillerens ambitioner. 

– Det er klart, at Asmir er en fantastisk målmand og vi vil meget gerne holde ham i klubben. Her er fyldt med ambitiøse spillere og her inkluderer jeg bestemt også Asmir, siger Scholes til The Stoke Sentinel og uddyber:

– Asmir vil selvfølgelig sørge for, at han kommer så langt i fodbolden med de evner han besidder og jeg er sikker på, at vi kan hjælpe ham med de ting her i Stoke City, hvilket vi vil snakke med ham om.

Asmir Begovic er noteret for 50 clean sheets i 167 kampe, siden han i 2010 kom til Stoke fra Portsmouth.

 

Annonce