Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Top 5: De bedste handler til pengene 2014/15

Af Redaktionen
02.04.2015 Kl. 00:18
Der blev købt en række spillere til Premier League i sommeren 2014, men hvem har været de bedste til pengene her godt otte måneder senere?   

Masser af talent kommer til Premier League hver eneste sommer og imens man som regel forsøger at bedømme indkøbende på stedet, så må man vente og se hvor langt deres præstationer rækker. 

Vi har taget et kig på sommerens indkøb og har fundet fem fantastiske indkøb til prisen – spillere, der virkelig har betalt en stor del af deres transfersum tilbage på banen!

Keeperen var skadet i den første del af sæsonen, men har nu vippet polske Szcezny af i buret, hvor han kun har mistet en ligakamp til konkurrenten, siden han erobrede positionen. Virkelig klasse af en herre, som har kostet en brøkdel af de andre topklubbers målmænd!

26-årige David Ospina er noteret for fem clean sheets i 10 kampe. Det betyder, at colombianeren kun lukker 0,50 mål ind pr. kamp, hvilket er det laveste af alle keepere i Premier League, der har spillet 10 kampe eller flere..

Sam Allardyce og West Ham var velsagtens de helt store vindere i sommerens transfervindue (Sammen med Koeman og Mourinho, om ikke andet). En af grundende til dette er ubetinget angriberen Diafra Sakho!

Sakho kom til for en relativt beskeden pris fra franske Metz. 10 mål i 21 kampe er det blevet til for Sakho, en del i Premier League, men også afgørende scoringer i blandt andet FA Cuppen er værd at huske.

Ofte sælges de dygtige angribere ganske dyrt, derfor er kuppet enormt i Sakhos tilfælde – mon ikke der sidder en Metz-træner og ærger sig lidt nu..

Full length

Swansea kendte allerede alt til Sigurdsson, da han blev hentet permanent i Tottenham denne sommer.

Waliserne havde haft den islandske landsholdsspiller på leje i et par omgange og det var, den store succes in mente, ikke overraskende, at man valgte at hente ham på en permanent aftale. 

Den 25-årige playmaker har været fantastisk og har været stærkt medvirkende til al den succes, som Swansea har nydt. Sigurdsson har nettet fem kampe og lavet otte assists i denne sæson – en ægte dynamo på den offensive midtbane. Selvom Swansea til tider har haft det svært, så har Gylfi sammen med Jonjo Shelvey holdt sammen på holdet.

Sigurdsson kan blive en klassespiller for Swansea, ikke kun nu, men også i mange år fremover. 

Cresswell, der spillede for Ipswich Town i sidste sæson og som mange Premier League-fans derfor ikke var så bekendte med, har været fantastisk for The Hammers i denne sæson.

Backen har ikke misset en eneste Premier League-kamp i denne sæson med skader og har lavet fire assists. Derudover er han stærk i duellerne, hvor han udover at have fået tildelt 27 frispark, også har vundet imponerende 65 % af sine nærkampe.

25-årige Cresswell er et godt bud på en landsholdsback hos England, hvis han fortsætter takterne. Hvis det sker, så vil West Ham formentlig sælge ham for langt mere end det dobbelte, når en af topklubberne byder sig..

XPREMIERX

Burnley-manager Sean Dyche er kendt for at være god med få midler og det er George Boyd et levende bevis på. Han kom til i sommer fra Hull City, hvor han var blevet lidt af en glemt mand hos The Tigers' fans.. 

Hos Burnley er han dog alt andet end glemt. Fra sin position på kanten har Boyd med sin enorme arbejdsiver og gode blik for medspillerne været den vel nok (måske med undtagelse af Danny Ings..) vigtigste spiller for The Clarets i denne sæson.

Den 29-årige skotske landsholdsspiller har lavet næstflest tacklinger af alle i Premier League og har også bidraget med fem kasser for sit hold, der har haft brug for hver og en indtil nu og fortsat har det, hvis man skal undgå at rykke ud af Premier League.

 

OVERBLIK: DE BEDSTE APRILSNARRE OM PREMIER LEAGUE

GÅ TIL NYHEDSOVERSIGTEN

Annonce