Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Disse syv kan erstatte De Gea

Af Benjamin Riis Hass
19.04.2015 Kl. 15:21
David de Gea ligner mere og mere en ny mand i Real Madrid, og hvis det skulle ske, har mediet, The Sport Bible, givet sit bud på, hvem der kan erstatte den spanske landsholdsmålmand - de har syv kandidater. 

Real Madrid har igennem stort set hele sæsonen jagtet David de Gea, og han ligner nu mere og mere deres erstatning for Iker Casillas – David de Gea har allerede erstattet Casillas på det spanske landshold, og nu ser det altså også ud til, at han skal erstatte ham i kongeklubben, Real Madrid, hvor Iker Casillas har vogtet buret igennem de sidste 16 år. 

Det engelske medie, The Sport Bible, har givet sit bud på nye målmænd i Manchester United. Her er deres syv kandidater: 

1) Samir Handanovic. 

Den slovenske Inter-målmand har stået i den italienske klub i tre sæsoner nu, og han har været rygtet videre til en større klub i længere tid, og det skal være snart, da han er fyldt 30 år og fylder 31 til sommer. Han anses som en af de bedste målmænd på straffespark i verden, hvor han blandt andet reddede seks straffespark i træk for Inter Milan i sidste sæson. 

2) Asmir Begovic. 

Den bosniske Stoke-keeper har været usvigeligt sikker i buret henover de seneste sæsoner, hvor han blandt andet også har været rygtet til netop Real Madrid. Han har endnu ikke accepteret Stokes kontraktudspil, og derfor er hans fremtid på ingen måde sikker. Han er i denne sæson noteret for syv clean sheets i ligaen, og hans Premier League-erfaring kan bringe ham til Old Trafford. 

3) Mattia Perin. 

Den blot 22-årige Genoa-målmand har for alvor sat sit præg i klubben i denne sæson med en masse fremragende præstationer i Serie A, hvor han har tiltrukket sig interesse fra blandt andet Liverpool. Han er noteret for syv clean sheets i ligaen. 

4) Hugo Lloris. 

Tottenhams franskmand, Hugo Lloris, er efterhånden jagtet af samtlige storklubber Europa rundt. Han har igennem flere sæsoner været en af Tottenhams ubetinget bedste spillere, og han bliver ved med at redde dem vigtige point. Han har tidligere været rygtet kraftigt til både Manchester United og PSG. Hans evner som kaptajn kan også være en vigtig faktor, hvor han både har været anfører for Tottenham og det franske landshold i denne sæson. 

5) Victor Valdes. 

Måske behøver Louis van Gaal slet ikke at købe en ny målmand til klubben – det kan være, at de allerede har David de Geas erstatning. Victor Valdes har siden sin ankomst til Old Trafford varmet bænken grundet De Geas imponerende form, men det kan være, at han kan overtage hans plads i buret. Han har erfaringen og evnerne, men er han stadig så god, som han var for fem år siden? Det er det store spørgsmål. 

6) Petr Cech. 

Petr Cech har i denne sæson måttet finde sig i at være andetvalg hos førerholdet, Chelsea, da Thibaut Courtois har været valgt før tjekken. Den 33-årige målmand er derfor ikke tilfreds, og det er også noget besynderligt, at man har en målmand af hans kaliber på bænken. Derfor kan Manchester United snuppe tjekken, der har spillet i Chelsea siden 2004. 

7) Iker Casillas.

Til slut har vi måske det "oplagte" valg. Real Madrids målmand, Iker Casillas. Det hele kan ende ud i en byttehandel, hvor Real Madrid blot spæder lidt flere penge til handlen, således at de får David de Gea, mens Iker Casillas bliver sendt den anden vej op nordpå. Intet ligger endnu fast, og derfor kan alt ske. 

Annonce