Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert: Derfor vil ingen store managers til Liverpool

Af Morten Bruun Jørgensen
20.04.2015 Kl. 15:30
Tony Evans, der er fodboldredaktør for The Times, hævder, at Liverpool kan være fristet til at erstatte Brendan Rodgers med Jürgen Klopp, når sæsonen er slut. Men der skal ændres strategi, hvis det skal ske.  

Den nuværende Liverpool-manager, Brendan Rodgers, er kommet under pres, fordi han ikke har formået at følge op på sidste sæsons fantastiske andenplads. I går lykkedes det heller ikke for Rodgers og Liverpool at besejre Aston Villa i FA Cup-semifinalen, og derfor bliver det endnu en sæson uden titler på Merseyside. Det kan koste ham jobbet.

Jürgen Klopp siger nemlig farvel til Dortmund efter syv år i den sydtyske klub til sommer, og han kan meget vel være et emne for Liverpool. Evans mener i hvert fald, at tyskeren bliver diskuteret hos The Reds’ ejere, Fenway Sports Group. 

– Liverpool kan være fristet af Jürgen Klopp. Jeg vil ikke sige, at Brendan Rodgers er sikker. Jeg indså ikke før forleden, hvor tæt på han var at miste jobbet i december. Fenway Sports Group er kompromisløse, og de har en vision om, hvordan deres klub skal fungere, siger han til talkSPORT.

Men Evans tilføjer, at de amerikanske ejere kan blive tvunget til at ændre en smule i deres model, hvis de vil tiltrække cremen af de europæiske managere. Ifølge ham, så er der ikke mange store managers, der vil arbejde under de nuværende vilkår hos Liverpools ejere.

– Hvis de gik hen til Jürgen Klopp og sagde; ”Det er sådan her, det kommer til at foregå”, så tror ikke at mange managers fra den øverste hylde vil acceptere den fremgangsmåde. De har en transferkomité til at udvælge en gruppe spillere, der kan være transfermål, og de giver manageren nogle meget unge spillere at arbejde med. Klopp vil have mere at sige omkring indkøb af nye spillere, slutter The Times-journalisten. 

Læs også: Fransk succesmanager: Min drøm er Liverpool FC

GÅ TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGTEN

XPREMIERX

Annonce